23/04/2015

Les polítiques educatives protagonitzen hui els ‘Debats electorals a La Nau’

L’acte de hui forma part del cicle ‘Debats electorals a La Nau’, una sèrie de taules redones amb les quals el Vicerectorat de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, en qualitat de servei públic, pretén contribuir al debat social mitjançant l’acostament dels dirigents dels partits a la ciutadania de cara als propers comicis. El compromís social per part de la Universitat està en els Estatuts de la institució, els quals estableixen que la Universitat de València està “al servei del desenvolupament intel·lectual i material dels pobles” i “es projecta activament sobre els problemes valencians” (art. 4 i 5).

El debat, que tractarà d’analitzar la situació i els reptes del sector educatiu (amb especial èmfasi en l’ensenyament universitari), comptarà amb les intervencions de Felipe Palau (PPCV), Miguel Soler Gracia (PSPV-PSOE), Oto Luque (Compromís), Lluís Torró (EUPV), Juan Emilio Adrián Serrano (UPyD), Fabiola Meco (PODEMOS) i Antonio Subiela Chico (Ciutadans). El debat estarà moderat pel vicerector de Cultura i Igualtat de la Universitat de València, Antonio Ariño.

L’acte es farà a l’Aula Magna de l’edifici històric i l’entrada és lliure fins a completar-ne l’aforament. Per fer accessible aquest debat a un major nombre de persones, la Universitat també retransmetrà en directe per streaming aquest debat a través de la seua televisió per IP (http://mediauni.uv.es/tv), des de la qual es podrà recuperar el podcast amb posterioritat. La taula rodona s’obrirà amb una tanda d’intervencions dels diferents representants polítics, després de la qual el públic podrà traslladar preguntes als integrants de la taula.

El cicle ‘Debats electorals a La Nau’ (#EleccionsNau, etiqueta per a Twitter) inclou tres debats més. Dimarts dia 28 abril tindrà lloc la taula rodona ‘Polítiques culturals’ i els dies 4 i 5 de maig els representants dels diferents partits debatran sobre les polítiques autonòmiques en matèria de cooperació al desenvolupament i igualtat de gènere, respectivament. Tots es faran a les 19 hores i seran accessibles en línia a través de MediaUni.

Fuente: U.V.